Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Runa Boger & Jorunn Steffensen

april 21, 2023 - mai 7, 2023

Velkommen til åpningen av utstillingen: TO VISUELLE UTTRYKK – EN SAMTALE II
Jorunn Steffensen og Runa Boger
NB! Fredag kl 18.00 – Velkommen! Galleriet holder åpent til kl 20.00.
Utstillingen varer til 7. mai.
Utstillingen vil fokusere på møtet mellom to forskjellige visuelle uttrykk og en dialog mellom to ulike kunstnerskap. Jorunn Steffensen og Runa Boger arbeider individuelt innenfor et felles prosjekt der abstraksjon og farger står sentralt. Deres billedspråk er høyst ulikt og de arbeider med forskjellige materialer og metoder. Steffensen arbeider med maleri og tegning. Boger arbeider med tekstilcollage og stofftrykk.
Jorunn Steffensens prosjekt er en kontinuerlig undersøkelse, fordypning og bearbeiding av eget billeduttrykk. Steffensen er opptatt av fargens energi og langsomme oppbygning, lag på lag, strøk for strøk. Hun søker fordypning i farge og komposisjon og arbeider ofte i serier med ulik problematikk. Det er komposisjonen og summen av den indre spenningen som finner sitt uttrykk og gir kunstverket innhold.
Runa Boger arbeider med materialbasert kunst – tekstil collager. Arbeidet med abstrakte bilder skjer ut fra en tekstil tradisjon hvor formale undersøkelser av farge og geometriske former er bærende elementer. Boger er opptatt av gjenbruk og resirkulasjon og bruker ofte ull i kombinasjon med vegetabilske fibre. Det organiske og naturlig ustabile og den energien materialet tilfører verket er viktig.

Detaljer

Start:
april 21, 2023
Slutt:
mai 7, 2023
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:

Sted

Varmbadet – Drøbak Kunstforening
Badeparken
Drøbak, 1440 Norge
+ Google-kart