Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Karin Helgeby & Kristin E. Ingerslev

juni 10, 2023 - juli 2, 2023

Drøbak kunstforening åpner utstillingen «Fra verksted i Ringgården 1976 til verksteder i Arendal og Asker 2023» lørdag 10. juni kl. 13.00 i Varmbadet i Badeparken. Utstillerne er Kristin Ingerslev (tidligere Enger) og Karin Helgeby.
Høsten 1976, etter endt utdannelse ved Statens Håndverk og Kunstindustri høyskole, etablerte Kristin Enger og Karin Helgeby keramikkverksted på Ringgården i Drøbak. Her bodde de også i hver sin leilighet, og de hadde et felles utsalgssted i Bakkehuset i Drøbak. Ellers leverte de arbeider til flere gallerier og butikker.
KARIN HELGEBY
Som keramiker arbeider jeg med dekorerte bruksgjenstander i høytbrent steingodsleire. Jeg benytter farger og kontraster i glans som uttrykk i abstrakte ornamenter, og iblant er også noen stiliserte mennesker og dyr satt i en ornamental ramme. Min fasinasjon ligger i naturens strenge geometri og tallmessige delinger som en ramme for det organiske liv.
KRISTIN E. INGERSLEV
Jeg arbeider som keramiker og billedkunstner med installasjoner og skulpturer. Jeg bruker porselen, glass og tre. Naturen er en viktig inspirasjonskilde, og dette kommer til uttrykk gjennom bruk av abstraherte naturelementer som settes sammen til tredimensjonale bilder og fortellinger. Dekorative og repetitive elementer er også til stede i arbeidene

Detaljer

Start:
juni 10, 2023
Slutt:
juli 2, 2023
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/300357272314430?active_tab=about

Sted

Varmbadet – Drøbak Kunstforening
Badeparken
Drøbak, 1440 Norge
+ Google-kart