Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Hanne Thomassen

april 15, 2023 - april 30, 2023

Kunst for manifestasjon og helbredelse

Lørdag 15. april åpner utstillingen Crystal Healing i Oslofjorden Kunstsenter. Dette er kunst for en ny tid. Hanne Thomassen lager bilder som er estetiske og vakre. De er også komplekse og fylt med symboler og underliggende budskap. Til denne utstillingen har kunstneren i tillegg arbeidet med krystaller og valgt ut bestemte steiner som følger med hvert enkelt maleri.

«Jeg bruker min stemme som kunstner til å sette søkelys på tema jeg synes er viktig. Vi lever i en tid hvor mange kjenner seg overveldet og stresset. Vi kjenner på følelsen av at det er for mye for oss, det er for mange krav og forventninger som skal oppfylles. Jeg ønsker at mine bilder skal være verktøy for helbredelse og støtte, at de kan inspirere og invitere til vekst. For dem som bruker bildene i meditasjon og manifesteringsarbeid kan de være kraftfulle verktøy.»

Hanne Thomassen er interessert i åndelig utvikling, spiritualitet og mystikk. Ved siden av sitt virke som kunstner har hun hatt en daglig yogapraksis i mange år. Hun er opptatt av forholdet mellom kropp, sinn, ånd – og energi. Her spiller krystallene en sentral rolle.

Krystaller er millioner av år gamle. I oldtiden ble de sett på som guddommelige og brukt til healing og beskyttelse. I dag opplever krystallene en renessanse og fornyet interesse.

«Det er viktig for meg at mine bilder og tilhørende krystaller bringer med seg god energi til stedene de skal være. I motsetning til oss mennesker har krystallene en stabil energi. Hver type krystall har en egen frekvens. Denne vil stabilisere og gi harmoni både til mennesker og steder der den blir plassert. Av samme grunn renser jeg mine bilder med hvit salvie før de forlater atelieret. Det gjør jeg for å tilføre dem god og ren energi. Våre hjem er noe av det viktigste for at vi skal ha det bra. Jeg ønsker at alle skal ha gleden av støttende hjem, fylt med farger, harmoni og energetisk god kunst.»

Hanne Thomassen (f. 1971) har hatt en lang karriere som fotograf og billedkunstner. Hun var blant de aller første som begynte å kombinere fotografi og maleri tidlig på 1990-tallet. Hun har deltatt på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen og Norske Bilder (Galleri Brandstrup). Ved siden av fotografi og maleri har hun arbeidet med video, performance og installasjoner, samt utsmykning av bedrifter. Hanne Thomassen er forfatter av kunstboken, Patanjalis

Detaljer

Start:
april 15, 2023
Slutt:
april 30, 2023
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
,

Sted

Oslofjorden Kunstsenter
Lindtrupbakken 11
Drøbak, 1440 Norge
Vis Sted nettside

Arrangør

Oslofjorden Kunstsenter
Telefon
+47 454 51 107
Epost
post@oslofjordkunst.no
Vis Arrangør nettside